Duminica 28 Aprilie

Unda verde de la Aeroport pana Manastur din 1 octombrie la Cluj-Napoca! VIDEO


Primaria promite extinderea undei verzi, care sa lege Aeroportul International Cluj si cartierul Manastur. Traseul ar urma sa fie parcurs in 30 de minute.

"Dorim sa prelungim unda verde, practic sa existe, asa cum am promis inca de la inceput, o unda verde de la intrare in oras pana la iesirea din oras, spre Oradea, sau invers. Aceasta unda verde cu care deja s-au obisnuit clujenii permite, daca mergi cu o viteza constanta si daca nu pierzi timpul la plecarea de pe loc de la semnafor, sa parcurgi intregul traseu intr-un timp de maxim 30 de minute, cu o viteza de rulare de 30 de km/h", a declarat primarul Sorin Apostu.

Prelungirea sistemului va functiona de la 1 octombrie. "Se vor instala semafoare noi in intersectiile care au un anumit grad de dificultate, la unele treceri de pietoni, dar vom interveni si la unele semnafoare care functionau cu un timp fix si care incurcau circulatia", a mai spus Sorin Apostu.

Investitia pentru extinderea undei verzi, care functionea acum din Marasti pana in zona USMAV Cluj, pe strada Motilor, se ridica la 1,4 milioane de lei.

Comentarii Facebook