Un tren plin cu călători a luat foc în timpul cursei. Rablele CFR cauzează tot mai multe probleme


După ce în urmă cu patru zile un tren a deraiat de pe șine în timpul unei curse pe raza județului Cluj, luni, 28 martie, un alt tren a luat foc în mijlocul cursei pe ruta București-Pitești. Vagoanele erau pline cu călători.

Citește și: Un tren marfar a deraiat la Cluj. Traficul feroviar este întrerupt

Incendiul a izbucnit de la locomotiva trenului care se deplasează constant pe ruta București-Pitești, în timp ce staționa în stația CF Golești din județul Argeș. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locomotivă staționată în stația CF Golești. Este vorba de trenul care transporta călători, pe relația București – Pitești.

În urma incidentului, nicio persoană nu a suferit leziuni, spun polițiștii. Circulația feroviară nu a fost afectată, iar călătorii au fost preluați de alt tren către Pitești. Incendiul a fost lichidat de către echipajele specializate ale ISU Argeș. În acest caz va fi deschis dosar penal pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate, neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit Știripesurse.ro.


Comentarii Facebook