Un traficant a fost prins de polițiștii din Cluj cu ”marfă” multă la el! Are numai 21 de ani și și-a cam ratat viața - VIDEO și FOTO


Un tânăr de 21 de ani a fost prins cu o cantitate mare de substanțe interzise asupra lui. 

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat verificarea unui autoturism, fiind identificate droguri de risc și de mare risc, dar și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit 1,4 kg substanța cristalină de culoare gălbuie (4 - CMC), precum și 560 de grame de cannabis.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, la data de 24 noiembrie a.c. fiind pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2022-2023, un tânăr, de 21 de ani, a procurat și vândut, în mod repetat, cannabis, cu 50 de lei pentru un gram, către consumatori din județul Cluj. De asemenea, tot în mod repetat, ar fi oferit, cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis.

În baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani. 

Prezentat instanței, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La această acțiune au participat și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Comentarii Facebook