Un taximetrist din Cluj s-a batut cu un client pe o strada din oras VIDEO EXCLUSIV

 

Un taximetrist din Cluj a fost filmat pe o strada din centrul orasului in timp ce se batea cu un client.

 

In imagini apare un taximetrist de la firma Diesel care il batea pe un barbat, posibil client de-al sau. Incidentul s-a produs in jurul orei 11.45, pe strada General Traian Mosoiu.

 

"Traficul a fost blocat. La un moment dat, din taximetru au sarit si clientii si soferul si au inceput sa se bata. Si-au carat pumni si palme. Soferul era cel mai agitat si a si-a luat clientul la bataie", ne-a scris un cititor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"N-am reusit sa vorbesc cu soferul, dar din cate am inteles cei doi sunt clienti mai vechi. Cei doi tineri il chemau pe taximetrist de cate ori voiau sa mearga undeva. Azi a intarziat si cei doi au facut scandal, iar taximetristul a vrut sa ii dea jos. Clientii au refuzat si a inceput scandalul. Vom lua masuri impotriva soferului, pentru ca nu suport sa faca de rusine firma si il vom da afara", a declarat Vasile Bodea, patronul Diesel Taxi Cluj.


Comentarii Facebook