Un taximetrist din Cluj duce informarea la un alt NIVEL. Clientă: „Exact 10 ecrane, e Mediafaxul”-VIDEO


Un taximetrist din Cluj a devenit cunoscut în mediul online „peste noapte”, după ce o clientă a publicat pe Facebook o poză din taxi, pe care acesta l-a transformat într-un „buncăr” de colectare a informațiilor. 

În imagine se observă cum taximetristul urmărește fluxul de informații de pe tocmai 10 ecrane, nu este foarte clar cum în acest context, mai reușește și să conducă. 

Mă jur că în toată viaţa mea de călător cu taxiul nu am văzut aşa ceva. Exact 10 ecrane pe care urmăreşte fluxul de informaţii are omul. E Mediafaxul. Mi-e şi frică dacă mai poate fi atent la drum. Plus muzica din boxe”, a scris pe Facebook clujeanca Geanina Simion. 

Chiar dacă mașina avea foarte multe ecrane deschise, POS-ul din taxi nu funcționa. Fotografia s-a viralizat rapid, iar în discuţie a intrat şi jurnalistul Lucian Mândruţă. „Eu cred ca vinde publicitate pe ele!”. 

Lucian, patru îs cu aplicaţii de maps. Diferite. Una e „oglindă retrovizoare" digitală, cu aplicaţie. Unul e un film pe ProTV. Unul cu videoclipuri hip-hop. E incredibil”, a precizat clujeanca, potrivit Adevărul. 

Faimosul taximetrist are și cont de TikTok, șoferul nu știe că în România este ilegal să folosești telefonul pe post de TV, în timp ce conduci.


Comentarii Facebook