Clujeanul bătut de muncitori cu grebla și lopata la Baza ”La Terenuri”, în Mănăștur, a depus plângere penală - VIDEO


Clujeanul care a fost lovit cu grebla și lopata de muncitorii care lucrează la Baza ”La Terenuri” a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. 

Gabriel Bonta a depus o sesizare și la Primăria Cluj-Napoca, în care ”am inclus expunerea din plângerea penală, dar și întrebări despre situația care a dus la agresivitatea angajaților firmei SC Ro-Verde Landscaping SRL care execută lucrările la Baza de La Terenuri. 

Precizez că angajații respectivei societăți au devenit agresivi și pentru că în luna ianuarie am făcut o filmare în care semnalam nereguli grave pe șantier.

Agresiunea de vineri a venit ca o formă de răzbunare la acțiunea mea din ianuarie. 

Nu există absolut nicio justificare ca pe domeniul public să fiu lovit de angajații unei societăți care ocupă abuziv acel spațiu. Termenul de finalizare al construcției era 04.05.2021.

Primăria are de dat niște explicații legale. 

Eu consider că și Primăria se face vinovată de situația de vineri pentru că a tolerat neregulile grave de pe acel șantier”, a acuzat Bonta.

Acesta a trecut vineri dimineața prin zona Bazei ”La terenuri” alături de cățelul lui și s-a pus pe o bancă pentru a se odihni. 

În acel moment a apărut unul dintre muncitorii, care îl știau de când a sesizat faptul că nu se lucra pe șantier, și a lovit câinele cu o dală, iar apoi a fost bătut și proprietarul animalului.

Gabriel Bonta a chemat Poliția și și-a scos un certificat medico-legal.

WhatsApp Image 2022-04-11 at 20.04.07.jpeg

Comentarii Facebook