Un tânăr din Mănăștur a stârnit panică! A ieșit pe stradă cu o sabie ninja și un topor

 

Un tânăr a produs panică pe strada Gârbău, din cartierul Mănăștur, după ce a ieșit în public cu o sabie ninja și un topor. 

 

Despre Adrian Dragoş Costa, 21 de ani, vecinii spun că ar fi mereu sub efectul unor substanţe halucinogene. La ultima ”nebunie” a ieșit pe stradă înarmat cu o sabie ninja şi un topor. O femeie în vârstă de 32 de ani a fost la un pas să fie tăiată, dar a fost apărată de fratele ei, care a fost muşcat.

 

Adrian Costa a făcut praf cu sabia şi o bicicletă, sub ochii îngroziţi ai localnicilor. Aceştia afirmă, şocaţi, că tânărul nu păţeşte niciodată nimic, beneficiind de o stranie protecţie, scrie Gazeta de Cluj.

 

Puţini cetăţeni care locuiesc în blocurile din zona străzii Gârbău nr. 6 au curajul să vorbească liber despre faptele „de arme” lui Adrian Dragoş Costa, tânărul de 21 de ani care-i terorizează zi şi noapte. Ei mărturisesc însă că isprăvile sale se petrec de circa trei ani: spun că sub ochii lor tânărul – din simplu consumator de droguri – ar fi promovat între timp la statutul de dealer, ajungând  să-şi vândă marfa chiar în faţa blocului în care locuieşte, fără să-i pese că la ”operaţiunile” lui asistă până şi copiii din zonă, iar individul, atunci când este-n criză, îşi pierde discernământul şi-i atacă, pur şi simplu.

 

Marţi, 19 iulie, la sesizarea a doi fraţi – oameni în toată firea, cu familii şi copii – care au mărturisit că trăiseră momente terifiante cu o seară în urmă, când Costa patrula pe stradă cu arme albe. Acesta a fost luat între timp de poliţiştii Secţiei 4 şi dus să răspundă întrebărilor.

 

Cei doi fraţi atacaţi luni seară Vasile şi Ana Maria – şi mai târziu, după ce-au căpătat niţel curaj şi alţi cetăţeni de pe strada Gârbău – au dezvăluit fapte de-a dreptul incredibile comise de către Adrian, tratate cu indiferenţă, timp de ani de zile, de către autorităţi!

 

 

Luni, 18 iulie, în intervalul 17.30 – 20:30, un bărbat şi o femeie au sesizat faptul că un tânăr i-a ameninţat cu acte de violenţă, fără motiv, în timp ce se deplasau pe Aleea Gârbău, din Cluj-Napoca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, persoana în cauză nefiind găsită. În urma verificărilor, tânărul a fost depistat în cursul zilei de marţi, 19 iulie. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru lămurirea aspectelor sesizate. Miercuri, 20 iulie, femeia ameninţată a făcut plângere la Secţia IV Poliţie, iar poliţiştii vor continua audierile pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale şi vor desfăşura cercetări sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a declarat, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Cluj.

 

Comentarii Facebook