Un tânăr din Fizeșu Gherlii, condamnat la șapte ani de închisoare după ce a tăiat pe față un taximetrist


Un tânăr care acum un an a tăiat pe față un taximetrist din Fizeșu Gherlii a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj la șapte ani de nchisoare.

Tânărul de 22 de ani din Gherla, care, în data de 19 februarie 2021, a atacat cu cuțitul un taximetrist în timpul cursei din localitatea Fizeșu Gherlii, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de șapte ani de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, conform clujust.ro.

După ce își va ispăși pedeapsa de șapte ani de închisoare, tânărul va trebui să îi plătească taximetristului daune morale în valoare de 150.000 de lei, iar timp de doi ani nu va avea dreptul să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă. 

În urma incidentului din februarie 2021, taximetristul a rămas cu o cicatrice pe față.

Chiar dacă numărul de zile de îngrijiri medicale nu a fost ridicat, persoanei vătămate i-au fost cauzate mai multe leziuni, dintre care cea mai vizibilă este aceea de la nivelul feței (…) Dacă lovitura aplicată de inculpat nu era de intensitate ridicată, nu ar fi rezultat plaga tăiată care traversează obrazul drept al persoanei vătămate și care a necesitat mai multe cusături”, se arată în actele depuse la dosar.


Comentarii Facebook