Clujean prins într-un utilaj agricol. Intervenție dramatică


O persoană a fost prinsă într-un utilaj agricol din satul Babdiu, comuna Bobalna.

ISU Cluj a primit alerta luni dimineața, la ora 8.00, și a intervenit de urgență. Nu se știe până acum care este starea victimei. Evenimentul este în derulare.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață pentru a-i oferi sprijin unui bărbat care și-a prins brațul într-un utilaj agricol. Incidentul s-a petrecut în localitatea Babdiu, comuna Bobâlna, iar pompierii au participat la această misiune cu o autospecială cu modul de descarcerare. De asemenea, în sprijin a fost trimis și un echipaj SAJ. Salvatorii au întreprins manevre specifice de extragere, iar victima a fost conștientă și cooperantă. Ulterior, echipajul SAJ l-a transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, anunță ISU Cluj.

WhatsApp Image 2022-02-21 at 09.39.47 (2).jpeg

Poliția Cluj: În jurul orei 08.20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați cu privire la faptul că pe un teren agricol din extravilanul localității Băbdiu, o persoană care desfășura activități agricole, ar fi suferit o autoaccidentare în timp ce manevra un utilaj.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Bobâlna, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit incidentul, într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook