Un tânăr de 23 de ani a fost bătut de taximetriști pe Piezișă



Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost bătut de mai mulți taximetriști pe strada Piezăși, sâmbătă noaptea. Tânărul susține că a mers cu o prietenă la stația de taximetre, după ce au consumat băuturi alcoolice, iar acesta s-a luat la ceartă cu un taximetrist.

Șoferul ar fi chemat mai mulți colegi în ajutor, care l-ar fi bătut pe tânăr.

"În jurul orei 01:30, după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar de pe strada Piezişă, tânărul de 23 de ani împreună cu o prietenă care se afla în stare avansată de ebrietate, au mers în standul de taximetre unde băiatul a intrat în conflict cu un taximetrist. Acesta a chemat în sprijin mai mulţi colegi, care l-ar fi lovit pe tânăr cu pumnul. Partea vătămată a declarat că s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală în vederea obţinerii unui certificat constatator, dar întrucât nu prezenta urme de lovire, nu i s-a eliberat certificat medico-legal", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”lovire şi alte violenţe", faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180, alin.1 Cod Penal.

Comentarii Facebook