Un tânăr care locuia în Cluj s-a stins subit la doar 27 de ani. Renato a murit în urma unui meci de fotbal cu prietenii, nu avea probleme de sănătate


Caz tragic în Cluj. Un tânăr de 27 de ani, din județul Gorj, a murit în mod surprinzător după ce a jucat fotbal cu prietenii. Renato trăia și lucra în Cluj-Napoca și nu era cunoscut ca fiind un tânăr cu probleme de sănătate.

În 8 noiembrie, tânărul s-a întâlnit cu mai mulți prieteni ca să joace fotbal. La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău, iar la scurt timp a murit. Medicii legiști au stabilit că a suferit un infarct.

kk.jpeg

Decesul tânărului este surprinzător, deoarece acesta nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Tânărul lucra în Cluj, nu era căsătorit și era al doilea copil al familiei Popescu, din satul Cartiu, comuna Turcinești, care acum este devastată de durere, scrie Adevărul.

Slujba de înmormântare a avut loc astăzi, la reședința familiei din Gorj.

„Dumnezeu a ales să te ia la El…ce o sa facem noi acum fără  tine copilul nostru frumos si plin de viață??? Cum o să trăim acum fără tine??? De ce Doamne, de ceee? Drum lin printre îngeri, îngerul nostru frumos. Dumnezeu să te odihnească în pace, nepotul meu iubit”, a transmis mătușa băiatului.

Comentarii Facebook