Un tânăr a primit cea mai scump pizza din lume. A plătit peste 220.000 de euro


Un tânăr din Marea Britanie a plătit o sumă colosală pentru o pizza Margherita.

Nathaniel Bolwell, din Newport, Regatul Unit, ar putea sa fi platit cel mai mult din istorie pentru o banala pizza, vanduta de lantul de restaurante Domino’s.

Adolescentul Nathaniel Bolwell a fost de-a dreptul uluit sa descopere ca restaurantul Domino’s ii retrasese de pe card aproape 180.000 de lire sterline, potrivit The Mirror.

Fără să realizeze cele întâmplate, tânărul de 19 ani s-a dus ziua următoare la supermarket, însă cardul nu i-a fost acceptat. Acesta a descoperit apoi că din cont i-a fost retrasă suma de aproape 180.000 lire pentru o pizza.

Nu mi-a venit sa cred. Cum i-a permis restaurantului sa retraga atatia bani? Nici cea mai extravaganta masa la cel mai exclusivist restaurant nu ar fi costat atat, chiar daca mi-as fi invitat toti prietenii si familia”, spune tanarul, care a imprimat imediat extrasul de cont si a sunat la banca.

Bolwell comandase acasa o pizza Margherita, pentru care ar fi trebuit sa plateasca 17,99 lire, însă acesta s-a trezit cu 179.932 de lire mai puțin în cont.

Totuși, britanicul și-a recuperat banii două zile mai târziu.

Oamenii glumesc ca in loc de o pizza cu branza si rosii, probabil fusese o pizza cu foite de aur si diamante. Stiu ca e destul de scump sa comanzi mancare, dar asta e nebunie curata. I-am spus lui Nathaniel ca de acum incolo sa se rezume la mancarea gatita in casa”, a declarat tatal tanarului.

Comentarii Facebook