Duminica 28 Aprilie

Un tânăr a murit la o sală de forță din Cluj, în timpul antrenamentului


Un tânăr de 33 de ani a decedat la o sală de forță din Câmpia Turzii, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la antrenament.

IPJ Cluj a confirmat incidentul, precizând că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din localitate și că s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor legale. Însă, nu ar exista suspiciuni în privința decesului și nici nu s-au găsit urme de violență pe corpul celui decedat, precizează Turdanews.ro.

Din informațiile noastre, ar fi vorba despre un angajat al unei unități militare din Turda (militar la UM01381 Turda). Tânărul nu era căsătorit și nu avea copii.

În ultimii ani, au existat mai multe cazuri de persoane tinere care au decedat subit, în urma unor antrenamente în sala de forță, de regulă fiind vorba despre infarct miocardic.

Nu este primul caz de deces în urma unor antrenamente în sălile de fitness. În noiembrie anul trecut, o adolescentă de 17 ani din Alba a murit subit în timp ce făcea exerciții la aparate. Fata a făcut stop cardiorespirator, iar medicii chemați de urgență nu au mai putut face nimic să o salveze.

Comentarii Facebook