Duminica 28 Aprilie

Un clujean a parcat într-un loc nepermis și a blocat o stradă întreagă: „Vino și mută cotețul! Nu putem circula”


Un șofer din Cluj a parcat într-un loc interzis și a plecat apoi liniștit, fără să-i pese că a blocat o stradă întreagă. Într-un final acesta s-a ales și cu mașina zgâriată, incidentul a avut loc în Cluj, săptămâna trecută, pe una dintre străduțele înguste ale orașului, Paul Chinezu.

Cazul a fost făcut public, iar ironiile au curs la adresa sa pe un grup de Facebook destinat șoferilor din municipiu: „Oare ce ai consumat încât ți-a dat atâta curaj să blochezi strada cum vor mușchii tăi? Vino și mută cotețul! Nu putem circula. Nu încape nici măcar un autoturism. Despre mașină de salubritate, ambulanță sau pompieri nici nu are rost să mai vorbim.

Mâine te plângi și postezi pe Facebook «Cine mi-a zgâriat mașina să mă contacteze. Mă duc la poliție.»Nici nu știi ce satisfacție am când văd ce zgâriat e cotețul, plus pană. Îmi și dau inimă la postare. P.S. Fă o postare și cere-ți scuze, ca de exemplu «Îmi pare rău la domni șoferi»”, este mesajul care însoțește postarea.

Ironiile au curs la adresa șoferului: „La cum e lovită a plătit deja pentru prostia lui! Dar cea mai mare prostie e a celor câțiva ce mereu la postări de genul ăsta îi iau apărarea celui ce a greșit! Voi aveți cotețe de masini de vă puteți urca cu jantele pe borduri”; „Zi, frate, strada că o zgâriem noi”; „Chemați să-i ia mașina Poliția”. 

Comentarii Facebook