Un șofer s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii clujeni. Era și beat la volan


Polițiștii clujeni au tras pe dreapta un șofer, marți seară, care le-a prezenta un permis de conducere provizoriu, care nu era valabil la noi în țară.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 22.35, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Dej au depistat un bărbat de 55 de ani, din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii din municipiul Dej, fără a avea permis valabil pentru teritoriul țării noastre. Acesta a prezentat un permis de conducere provizoriu, emis de către autoritățile britanice, valabil doar pe teritoriul acestora”, informează IPJ Cluj.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook