Un șofer le bate obrazul celor din Florești, care ocupă banda a doua - VIDEO

 

Un șofer îi critică pe cei din Florești care circulă pe banda a două, încurcând circulația.

 

Stimati partikipanti si mai ales partikipante la trafic, va reamintesc ca banda a doua (adica aia din stanga, pentru cei care nu stiu care e a doua; pentru cei care nu stiu care e stanga, e aia de langa dreapta) trebuie folosita doar la depasire!

 

Dupa cum bine stiti, e ilegal sa depasesti pe partea dreapta. Dar daca tu stai ca o placinta in mijlocul drumului, pe unde vrei sa depasesc, sa te sar?!

De fiecare data e cel putin o buburuza ca si asta (CJ 42 YEM) ce zboara cu viteze uluitoare pe banda a doua, intre 40 si 45 kmph, a carei soferita se uita la mine ca la stele nestiind cu ce a gresit.

 

Chiar daca mergi cu viteza legala, nu ai voie pe banda a doua daca nu depasesti si pace. Statisticile arata ca majoritatea accidentelor si a ambuteiajelor se produc nu pentru ca a dat handicapatu' ala cu viteza, ci pentru ca au stat adormitii aia pe banda a doua.

 

Politia americana imparte amenzi pentru deplasare prea lenta pe left lane. Politia romana ce imparte, domnule #MarianGodina?

 

Lansez pe acesta cale o campanie de claxonare a adormitelor maicii Domnului de pe banda cea de-a doua.

 

Da, stiu ca e ilegal, de asta trebuie sa le claxonam, sa stie si ele”, a criticat șoferul.

 

Codul rutier spune că nu este ”DEPASIREA – este manevra prin care conducatorul unui vehicul il devanseaza pe un altul , aflat in mers sau imobilizat , daca prin aceasta se trece peste axul longitudinal al drumului sau peste marcajul de separare a sensurilor de circulatie. Depasirea se efectueaza de regula , pe partea stanga in sensul de mers”.

 

Dacă vehiculul de pe o bandă de circulație circulă mai repede decât vehiculele de pe cealaltă bandă în același sens de circulație, nu se consideră depășire, se numește devansare.

Comentarii Facebook