Un sofer din Dej a urcat beat la volan si a lovit o femeie care circula pe trotuar! VIDEO si FOTO


Un sofer din Dej, in varsta de 31 de ani, a lovit cu masina, luni seara, in cartierul Dealul Florilor, o femeie care circula pe trotuar impreuna cu sotul ei.

Accidentul s-a produs pe strada Dobrogeanu Gherea, in jurul orei 20.00.

"Politistii s-au deplasat la locul accidentului si a fost identificat un tanar care, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat ca era baut si avea o alcoolemie de 1,02 ml/l alcool pur in aerul expirat", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Martorii povestesc ca au auzit un zgomot puternic si au auzit strigate. "Am iesit sa vad ce e si doamna era intinsa pe jos. Nu parea foarte ranita grav si am sunat la 112. A fost dusa la spital pe picioare, dar soferul cred ca abia s-a dat jos din masina. Era afumat serios", a spus Ionel Pandrea, cel care a si realizat fotografiile trimise pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

Victima a fost consultata la Spitalul municipal Dej si a fost externata dupa cateva ore. Soferul, insa, s-a ales cu dosar penal si cu permisul suspendat pentru conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si pentru vatamare corporala.


Daca surprindeti evenimente similare sau aveti reclamatii de facut ne puteti scrie la adresa office@stiridecluj.ro sau direct pe site la rubrica "Fii Reporter"!

Comentarii Facebook