Un șofer din Cluj, supărat foc pe deținătorii de mașini electrice: „Cocalari cu căruțe electrice, cred că totul li se cuvine”


Traficul infernal și lipsa locurilor de parcare nu sunt singurele probleme cu care se confruntă șoferii din Cluj. Se pare că, apar multe frustrări și în rândul deținătorilor de mașini electrice. Un șofer a semnalat că unii dintre aceștia își lasă automobilele la stația de încărcare a mașinilor electrice mult peste momentul în care acestea s-au încărcat.

Cocalari cu căruțe electrice! Poate unii nu știau dar în comunitatea detinatorilor de masini electrice sunt unele persoane (muuulte) care cred ca totul li se cuvine. Aceste persoane vin și pun mașinile la încărcat, apoi pleacă și se întorc după ore întregi chiar dacă mașinile s-au încărcat de mult timp. Alte persoane pun mașinile la încărcat seara și se întorc abia dimineața. Pur și simplu nu le păsa că mașinile lor s-au încărcat și ocupă degeaba stațiile de încărcare în timp ce alți deținători de mașini electrice dau ture prin oraș căutând stații de încărcare libere”, a transmis clujeanul pe un grup de Facebook dedicat șoferilor.

După ce a fost nevoit să umble tot orașul în căutarea unei stații libere, șoferul nu a ezitat să contacteze Poliția Locală și spune că amenzile necesare au fost aplicate.

Dacă o persoana care deține o masina electrica știe cat de greu e sa gasesti o stație liberă, de ce stationeaza in stația de încărcare și nu își mută masina după ce aceasta s-a încărcat? Azi s-au dat 3 amenzi. De ce? O masina a terminat de încărcat. Am așteptat o oră și vreo 15 minute sa vina proprietarul sa mute mașina. Acesta nu a venit. A terminat de încărcat următoarea masina. Nu a venit nici proprietarul acesteia. A terminat de încărcat încă o masina. Nici proprietarul acesteia nu a venit. Aplicația cu care se pornesc stațiile de încărcare are opțiunea sa transmiți un mesaj pe telefonul celui care a terminat încărcarea. La fiecare 5 minute le-am trimis mesaj sa vina sa mute mașina. Nu le-a pasat. Oameni care cred ca totul li se cuvine, care pe langa faptul ca primesc curent gratis, mai au și nesimțirea sa își lase mașinile în stațiile de încărcare după ce au terminat de încărcat. E ca și cum te-ai duce la pompa de benzina, ai alimenta, apoi lași mașina acolo în pompa și pleci acasă. Felicitari poliției locale pentru sancțiunile aplicate!”, a încheiat șoferul.

Comentarii Facebook