Un șofer de Bolt din Cluj-Napoca îi îndeamnă pe profesori să se lase de meserie: ”Eu câștig mai mult! Nu-ți trebuie nici facultate, eu nu am” - VIDEO


Un șofer care face Bolt în Cluj-Napoca a dezvăluit cât a câștigat în luna mai, făcând 650 de curse. 

Bărbatul a spus că după plata taxelor și a chiriei la mașină rămâne în mână cu 6.600 de lei. 

Este timpul să tragem linie după o lună de zile, pentru că am reușit să fac cele 650 de curse, în decurs de 31 de zile. Acum facem un calcul, să văd câți bani fac eu într-o lună de zile cu această mașină, care este cel mai bun târg pe care l-am făcut până acum. 

Am făcut în luna aceasta. 15.475 de lei, dar minus 950 bolus de colant campanie. Am primit și bacșiș luna aceasta 106 lei. În ultimele trei luni am muncit 180 de ore”, a explicat șoferul. 

Acesta a menționat că a muncit 180 de ore, timp în care va făcut 650 de curse.

Capture.JPG

Acesta le transmite profesorilor să se lase de meserie și că vină să facă Bolt. 

Am făcut calculul cu banii și e cam așa: am făcut 16.169 de lei, minus 35%, adică 5.659 de lei și rămân 10.510 lei.

85,71 de lei este chiria pe mașină, ori 31 de zile rezultă 2.657 de lei și după ce plătesc contractul de muncă rămân cu circa 6.600 de lei. Mai mult decât un profesor și eu nu sunt profesor, așa că îi înțeleg și îi susțin.

Mai bine veniți pe Bolt, nu mai tot învățați și vă enervați pe copiii ăia care vă strică ziua. Veniți la Bolt și faceți mai mulți bani. (râde) Nu vă trebuie nicio facultate. Eu nu am făcut nicio facultate”, a mai spus șoferul.

Comentarii Facebook