Un șofer cu numere de Anglia și-a arătat ”mușchii” în centrul Clujului: ”Nu este de mirare că jungla se instalează în trafic”


Un clujean cu spirit civic a surprins în Piața Cipariu un șofer cu o mașină cu numere de Anglia, care a uitat de regulile de circulație.Acesta a trecut peste jaloanele din plastic care despart sensurile și s-a postat cu mașina pe trotuar.

Vineri, 8 septembrie, puțin după ora 15:00, un autoturism marca Audi, de culoare cenușie (număr galben OVIO TZS, probabil Anglia), vine de pe Bulevardul N. Titulescu, spre Piața Cipariu, trece peste jaloanele galbene și urcă cu mașina pe trotuarul de lângă micul parc de la începutul străzii Andrei Mureșanu. Parcheză mașina și stă cel putin 20 de minute. Lumea se înghesuia să treacă pe lângă mașină.

Câtă nerușinare. Dacă tot au bani să cumpere asemenea mașini, au și bani să plătească la parcarea din Cipariu (presupun). Dacă autoritățile tolerează așa ceva, nu este de mirare că jungla se instalează în trafic (băut, drogat, fără permis, dependenții de telefon, care și în trafic se uită pe Facebook și trec peste linia de demarcație a sensurilor de circulatie, și nu în ultimul rând de cei care apar prin ziare cu

celebrele cuvinte ”a pierdut controlul mașinii”). Păcat însă de oameni nevinovați care suferă din cauza lor.

Cu sfârșitul concediului și intoarcerea ”muncitorilor” în Italia, Anglia,.... am văzut aceeași nepăsare/ignorare a bunului simt (schimbarea randului (de nenumărate ori), pe cel pe care se pare ca se avansează mai repede). Contează numai ca ei să avanseze. Și exemplele ar putea continua zi de zi în diferite locuri.

Ce slogan: "România educată". Aici trebuie să-i bată peste fund ca in unele zone ale lumii (nedemocratice, dar care știu ca altfel nu pot rezolva problema). Cine este plin de bani, amenda este ca și inexistentă. Poate amenda proporțională cu venitul ar avea efect, dar aici iarăși probleme (Nu are declarat venit. De ce sa plătească statul din bani obținuți din cine știe ce fel).

Un clujean satul de ”oamenii” needucati”, a explicat clujeanul.

20230908_152303.jpg

Comentarii Facebook