Duminica 28 Aprilie

Cine e tânărul care s-a înecat în Tarnița. Adi nu era în caiac, ci înota: ”Drum lin spre cer înger drag!! Nu te vom uita niciodată”


Un tânăr de 23 de ani s-a înecat în lacul Tarnița, în cursul zilei de sâmbătă, 9 septembrie, fiind căutat de salvatori 24 de ore.

Corpul neînsuflețit a fost găsit de pompieri în cursul zilei de duminică, cu ajutorul unui sonar de mare acuratețe. 

Azi, 10 septembrie, în jurul orei 14.30, tânărul de 23 de ani, din județul Cluj, înecat la data de 9 septembrie în Lacul Tarnița, a fost găsit în urma misiunilor de căutare de către salvamontiștii-salvatorii acvatici din cadrul Salvaspeo Cluj. Trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpa”, au spus cei de la Poliția Cluj.

Victima este din Huedin și a învățat la Liceul Tehnologic Vlădeasa. 

Adi, este inadmisibil de dureros să vorbesc despre tine la trecut.. ai fost colegul meu de clasă 4 ani de zile, 4 ani în care mereu mi-ai schițat un zâmbet pe chip. Mai mult decât colegul meu, te-am considerat mereu prieten! Ai fost un băiat cu un bun simț extraordinar și un caracter pe măsură! Nu îmi găsesc cuvintele, nici nu cred că mi le voi găsi prea curând. Drum lin spre cer înger drag!! Nu te vom uita niciodată” sau ”Drum lin spre cer, Adi. Dumnezeu să te odihnească în pace. Multă putere familiei. Nu te vom uita niciodată”, au scris prietenii tânărului.

Adrian Lucaciu ar fi înotat în zona unui ponton, alături de prietena lui. Acesta s-s dus la fund, iar tânăra a reușit să iasă din apă. Inițial s-a crezut că Adrian se dădea cu caiacul, iar acesta s-a scufundat, dar informația a fost ulterior infirmată. 


Comentarii Facebook