Un șofer clujean a făcut prăpăd cu o dubă, în Gruia, de Sfânta Maria: „A fugit de la locul accidentului, lăsând în urmă cioburi și jante”


Șoferul unei dube a lovit mai multe mașini pe strada Magaziei în cartierul Gruia din Cluj-Napoca și s-a făcut nevăzut. Unul dintre proprietari a semnalat situația pe un grup de Facebook și a zis că va merge la Poliția rutieră miercuri pentru că marți, de Sfânta Maria, aceasta nu ar fi lucrat. 

„Azi, la ora 17:07, pe strada Magaziei, în Gruia, Cluj-Napoca, o dubă frigorifică albă a lovit mai multe mașini, în timp ce se îndrepta spre intersecția cu Romulus Vuia. 

Duba a accelerat și a fugit de la locul accidentelor, lăsând în urma asfalt plin de cioburi, capace și jante de mașină.

Dacă cineva cunoaște proprietarul dubei sau are orice fel de informații de pe camere din zona, va rugam sa ne contactați. La Constatări - Poliția rutieră este închis azi, doar mâine putem declara accidentul”, a transmis un șofer în seara de marți.

Contrar așteptărilor, mulți șoferi nu au empatizat cu problema clujenilor de pe strada Magaziei și au zis că și proprietarii mașinilor avariate poartă o parte din vină pentru ce s-a întâmplat, pentru că ar parca pe ambele sensuri și ocupă strada. 

„Când aveți timp puteți să vă scoateți murăturile și canapelele de la răposații bunici din garaje și să vă băgați mașinile înăuntru. Că nu v-ați luat strada în fața casei. Nu că ăla cu duba a procedat corect… dar poate câte o “ notificare” dinasta vă bagă și pe voi în legalitate. Să vezi distracție dacă găsești și pe careva la daune…să vă scoată culpa comună. Spor”; „Urât din partea lui pentru ce a făcut, dar și cei care parcați pe str.Magaziei parcați de parcă v-ați cumpărat strada. Foarte rar pot trece două mașini una pe lângă alta. Sunteți de vină și unii și alții!”; „Să vă așteptați și voi la amenzi și ceva puncte. O să cam plătească toți pentru treaba asta, dacă nu mă înșel la culpă comună, fiecare își repară mașina pe asigurarea lui.”; - au fost doar câteva dintre comentariile altor șoferi. 

Comentarii Facebook