Duminica 28 Aprilie

Noi imagini de la accidentul de motocicletă din Alba, unde arhitectul clujean Radu Vomir a murit nevinovat- VIDEO


Arthitectul clujean Radu Vomir a murit nevinovat într-un accident dramatic de motocicletă din județul Alba. Un TAF care transporta lemne a ieșit din pădure, chiar în fața motociclistului, acesta neavând nicio șansă de a evita impactul.

Accidentul s-a produs în 14 august, în jurul orei 18.45. Un tânăr de 25 de ani, din comuna Lupșa, județul Alba, conducea un Tractor Articulat Forestier (TAF) și a pătruns pe DN 75, intrând în coliziune, în dreptul kilometrului 101 +600 de metri, cu o motocicletă condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Florești, județul Cluj.

Pe imaginile ce pot fi văzute AICI, se poate constata că vina aparține șoferului din TAF și a celui care îl dirija să iasă în drumul principal. Practic, cel de pe stradă i-a făcut semn că poate ieși, dar nu s-a asigurat că din stânga nu vine nimeni. Șoferul TAF-ului a oprit în mijlocul drumului, fiind lovit în plin de motociclist.

Arhitectul clujean Radu Vomir nu a avut nicio șansă. Acesta circula cu cirva 60 de km/h și a murit nevinovat. 

Cine e arhitectul care a murit în accidentul de motocicletă din Alba, omorât de inconștiența unor tăietori de lemne - FOTO

La scurt timp, la locul accidentului a apărut o ambulanță, cu echipaj. Din imaginile surprinse se vede cum polițistul făcea masaj cardiac, pentru a încerca salvarea motociclistului. 

Din păcate, fără niciun efect. 

d1a2abe9-419f-48a8-ad09-f5cfd7a672b4.jpeg

Comentarii Facebook