Un șofer cauzat un accident și a fugit, crezând că scapă! Ce au aflat polițiștii clujeni când l-au găsit



Un polițiștii clujeni au fost semnalați, duminică seară, cu privire la un accident rutier pentrecut la Dej, în urma căruia făptașul a plecat de la fața locului.

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 23:30, un conducător auto ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza municipiului Dej, după care și-ar fi continuat deplasarea. Acesta a fost depistat, la scurt timp, de către polițiști”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, un bărbat de 34 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Nicolae Titulescu, a acroșat un autoturism parcat pe marginea carosabilului, după care și-a continuat deplasarea.

La scurt timp de la producerea evenimentului rutier, autoturismul a fost găsit parcat în comuna Vad, localitatea Cetan. Totodată, a fost identificat și conducătorul auto, în privința căruia exista suspiciunea că se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul identificat a refuzat să se supună testării și recoltării de probe biologice de sânge.

Șoferul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook