Un șofer beat a lovit, în Piața Unirii, un pieton băut și el. Șoferul a fugit

 

Un șofer băut a accidentat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30, un pieton, în Piața Unirii, din Cluj-Napoca.

 

În 09.02.2014, ora 01:28, un tânăr de 22 ani, în timp ce conducea un  autoturism prin Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, a surprins şi accidentat un bărbat de 31 ani (care se afla sub influenţa alcoolului, rezultatul testării fiind  0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat) care, în calitate de pieton, era angajat în traversarea neregulamentară a străzii, în apropierea unei treceri pentru pietoni situată pe strada Memoramdumului.

 

După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, dar în jurul orei 02:30 s-a prezentat la Secţia 3 Poliţie Cluj-Napoca şi a declarat cele întâmplate. 

 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Vornicu. 

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului şi pagube materiale, în valoare de aproximativ 1.000 lei.

 

Șoferul este cercetat pentru fuga de la locul accidentului și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Comentarii Facebook