Miercuri 19 Mai

Un șofer a suferit infarct pe strada Sfântul Ion din Făget. Mașina a luat foc - VIDEO


Un șofer a suferit un infarct pe strada Sfântul Ion din Făget, vineri seara, în jurul orei 20.30.

Anchetatorii susțin că autoturismul a avut un scurt circuit la instalația electrică și s-aprins. Șoferul s-a panicat și a suferit un atac de cord pe fond de panică.

Victima a fost preluată de un echipaj ISU Cluj și transportată la UPU Cluj. Mașina a ars.

Pompierii clujeni au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism pe strada Sfântul Ion, din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 19.10 și pentru a acorda primul ajutor proprietarului căzut inconștient în afara autoturismului.

"Pompierii sosiți la locul incendiului au găsit bărbatul de cca 65 de ani, întins pe carosabil, la cca 10 m de mașina care ardea și care devenise inconștient în momentul în care a ieșit din autoturism și și-a văzut mașina cuprinsă de flăcări.

Pompierii au evaluat semnele vitale ale bărbatului, au găsit că acesta era inconștient, dar respira, astfel încât l-au pus în poziția laterală de siguranță, s-au asigurat că nu-i sunt obstrucționate căile aeriene și i-au asigurat un flux de aer constant dintr-unul din aparatele lor de respirat.

În acest timp a fost desfășurat dispozitivului pentru stingerea incendiului și au fost lichidate flăcările care cuprinseseră înainte de sosirea pompierilor întregul autoturism.

Acestea au fost stinse în cca 15 minute, iar un echipaj SAJ, solicitat de către pompieri din primele momente în care au sosit la locul evenimentului, a consultat bărbatul și l-a transportat la spital.

Din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului", precizează ISU Cluj.

Video Dan Poptelecan

Comentarii Facebook