Un șofer a scos pistolul în Cluj-Napoca și a amenințat un alt conducător auto. Altercație în Dâmbu Rotund


UPDATE

Pistolarul” a fost reținut pentru 24 de ore. ”Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei, acesta va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive”, anunță anchetatorii.

--------------------------

O altercație între doi șoferi a izbucnit vineri, în jurul orei 18.00, pe strada Făt Frumos, din Dâmbu Rotund. Unul dintre șoferi a scos pistolul la celălalt. 

În jurul orei 18.00, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Făt Frumos a avut loc o altercație în trafic, între doi conducători auto, unul dintre aceștia amenințându-l pe celalalt cu un pistol.

Autoturismul cu care se deplasa bărbatul care a amenințat cu pistolul a fost depistat de polițiști la scurt timp, pe strada Calea Baciului, în apropierea unei stații de carburanți. 

Polițiștii l-au identificat, fiind vorba despre un  bărbat de 42 de ani, din comuna Baciu”, anunță Andreea Vișan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

În urma controlului efectuat de polițiști, a fost identificată arma în cauză, respectiv un pistol neletal, fără muniție.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției  municipiului Cluj-Napoca, pentru stabilirea tuturor aspectelor în care s-a desfășurat incidentul.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, a mai spus Andreea Vișan.

Comentarii Facebook