Un șofer a filmat după un accident la Jucu, locul unde a murit o sportivă. Ce a urmat este INCREDIBIL - VIDEO

 

Un șofer cu camera pe bord a filmat la câteva minute după un accident produs în Jucu, locul unde a murit o sportivă de 15 ani. După accident, filmarea a continuat și i-a surprins câțiva șoferi de-a dreptul inconștienți.

 

Camera bărbatului a surprins locul accidentului, iar apoi a urmat o coloană infernală de mașini. Nici întâlnirea cu locul accidentului, nici faptul că era coloană și se circula bară la bară, nu i-a oprit pe șoferi să depășească în viteză și să își riște viața.

 

Asta pentru ca multi traiesc pe alta planeta. Au in cap basme gen „nu o sa mi se intample chiar mie”. Acum nu trebuie sa fim paranoia si sa nu mai iesim din casa, dar putin mai multa atentie si mai putina graba nu ar strica. Eu nu ii inteleg pe aia care merg cu 200 km/h ca sa ajunga acasa cu 30 min. mai repede si apoi sa piarda vremea”, a comentat cineva imaginile postate pe trafictube.ro.

 

La ce s-a intamplat acolo eu as cere inchisoare pe viata, asa ar trebui sa SCRIE IN LEGE, NEGRU PE ALB, NU SA-I DEA 5 ANI SI PENTRU BUNA PURTARE SA IASA DUPA 2 ANI !!!! Pe parintii fetei cine le va alina dorul de ea ?”, a mai adăugat altcineva.

 

Polițistul care a omorât-o pe sportiva din Cluj ”zbura” cu 200 de km/h: ”Am crezut că am lovit un câine”

Comentarii Facebook