Polițistul care a omorât-o pe sportiva din Cluj ”zbura” cu 200 de km/h: ”Am crezut că am lovit un câine”

 

Adela Drăgan (15 ani), campioana naţională la lupte libere, și-a pierdut viața în urma unui grav accident de circulație produs pe o trecere de pietoni din Jucu. Ea a fost spulberată de un autoturism condus de un polițist din Baia Mare.

 

Vasile Popuţa, antrenorul campioanei naţionale, a povestit cu multă durere despre eleva lui. ”Am asistat la discuţia acestuia cu părinţii Adelei, la spital, când ea încă trăia. ”Am crezut că am lovit un câine”, le-a spus acesta. Cum să spui aşa ceva părinţilor când fetiţa lor se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital. Le spunea că-i pare rău, dar nu se vedea asta după faţa. Nu s-a oferit nici măcar să-i ajute la înmormântare. Părea sigur pe el, părea sigur că are ”spate”, asta am simţit eu din prima discuţie pe care a avut-o cu părinţii”, a spus antrenorul, citat de adevărul.ro.

 

Avea viteză foarte mare, fata a fost proiectată la 40 de metri de trecerea de pietoni. Inclusiv talpa de la cizmă, care era nouă, s-a dezlipit. I-au găsit o bucată de ureche cu cercel la distanţă mare de corp. Eu nu am fost acolo, dar mi-au povestit verii ei, care erau acolo şi mama, care a ajuns imediat. Starea ei era foarte gravă, o asistentă mi-a spus că are şanse numai dacă Dumenzeu face o minune. Erau afectate grav organele interne, doar apartatele o ţineau în viaţă”, povesteşte antrenorul.

 

Popuţa a mai afirmat că polițistul ar fi spus în primă fază că mașina a fost condusă de soția lui, și numai apoi s-a răzgândit, când a văzut că lucrurile sunt foarte grave.

 

Polițistul Vasile Stelian Negrea, ofiţer în rezervă, fost şef al Serviciului Logistic din cadrul IPJ Maramureş, avea 200 de km/h, conform unor surse. 

 

Clujeanca de 15 ani, accidentată de un polițist ”VITEZIST” din Baia Mare, a murit la Clinica de Neurochirurgie

Comentarii Facebook