Un șofer a făcut RAVAGII pe stradă la Gherla. A cauzat un accident, aproape a lovit pietoni și a fugit de poliție VIDEO


Un conducător auto a făcut ravagii pe străzile din Gherla, gonind pe contrasens și cauzând un accident rutier, apoi fugind de oamenii legii.

Astfel, marți în jurul orei 17.00, un șofer a fost observat în timp ce depășea neregulamentar și circula pe contrasens, între Livada și Gherla.

Șoferul și-a continuat drumul cu viteză infernală prin Gherla, urmărit de polițiști. Prin centrul orașului, circulând tot pe contrasens, șoferul a fost la un pas să lovească câțiva pietoni, care se angajau în traversarea șoselei pe zebră, scrie gherlainfo.ro

Câteva momente mai târziu, în fața șoferului o autoutilitară a virat la stânga, iar acesta nu a putut evita impactul. Cu toate acestea, în urma accidentului, conducătorul auto nu a oprit, ci a urcat pe trotuar, unde a rulat câțiva zeci de metri printre pietoni, până în dreptul primăriei, iar acolo a pătruns pe rondoul de flori, a pus un copac la pământ, a tăiat calea mașinilor care circulau din sensul opus și și-a continuat drumul spre Dej.

Oamenii legii au apărut la scurt timp și au continuat cu sirenele pornite urmărirea șoferului. Acesta este căutat acum de polițiști, în vederea identificării și luării măsurilor legale.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă

Comentarii Facebook