Un șofer a făcut DEZASTRU pe strada 21 Decembrie, din Cluj. Patru persoane au fost rănite, iar șapte mașini au fost lovite FOTO



Un accident rutier grav, soldat cu rănirea a patru persoane și avarirea a șapte autoturisme, a avut loc azi-noapte, în jurul orei 01.15, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.

Conform IPJ Cluj, un tânăr, de 24 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea conducea un autoturism pe strada 21 Decembrie 1989, dinspre strada Aurel Vlaicu înspre Piaţa Avram Iancu, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed şi nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca.
După coliziunea celor două vehicule, autoturismele au fost proiectate în alte 5 autovehicule, 3 dintre acestea fiind parcate pe partea dreaptă a drumului, iar alte două pe partea stângă.

Ca urmare a accidentului, au fost loviţi stâlpi IREC şi un hidrant.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto. De asemenea, două tinere, ambele în vârstă de 21 de ani, din Cluj-Napoca, pasagere în autoturismul condus de tânărul din Cluj-Napoca, au fost rănite.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

FOTO: CLUBUL TAXIMETRISTILOR

Comentarii Facebook