Un tânăr a făcut accident cu BMW-ul la Cluj. E suspectat că ar fi prizat droguri. DIALOG HALUCINANT - VIDEO


Un accident rutier a avut loc, miercuri seara, în jurul orei 22.30, pe DN1C, între localitățile Câțcău și Capalna. Un șofer a sunat la 112 după ce mașina din fața sa a intrat brusc pe contrasens și a părăsit șoseaua, oprindu-se în decor.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță și un echipaj de descarcerare al pompierilor.

Medicii au gasit pe locul soferului din autoturismul oprit in afara soselei, un tanar confuz, care refuza sa coopereze cu echipajele de interventie. Cu ajutorul pompierilor l-au scos din autoturism si l-au transportat in ambulanta. Acolo medicii nu au reusit sa afle mare lucru de la tanarul care a devenit agitat si care refuza sa le spuna atat lor cat si politistilor ce s-a intamplat, scrie dejeanul.ro.

Deși nu prezenta halenă alcoolică, acesta continua să fie agitat și necooperant, iar medicii de pe ambulanță au luat în calcul posibilitatea ca acesta să se afle sub efectul uor substanțe halucinogene. Tânărul a fost transportat apoi la spital pentru a i se recolta probe suplimentare, iar medicii i-au pus diagnosticul de suspiciune de ingerare substante necunoscute prin prizare.

Totodată, polițiștii au găsit în haina acestuia două plicuri cu urme de praf alb și un tub confecționat dintr-o bancnotă.

 

El a fost întrebat de medicii de pe ambulanță câți ani are și a răspuns: ”Vreau să mă duc în voia Domnului. Mă lăsați?”. Replica medicilor a fost promptă: ”Acum noi nu te mai putem lăsa, dacă nu te-ai dus până acum. Trebuie să te ducem la spital”. (Dialogul la minutul 4.50)


Polițiștii continuă cercetările în acest caz.



Comentarii Facebook