Un șmecheraș din Cluj i-a sfidat pe polițiști. Își tura roțile în timp ce agenții scriau amenda, fără a se teme de puterea legii


Un tânăr șmecheraș din Cluj, în vârstă de 26 de ani, a rămas fără permis după ce a avut un comportament agresiv în trafic. Acesta a demarat în trombă de pe loc, lăsând fum în spatele lui, iar la verificarea penurilor acestea erau roase până aproape la sârmă.

,,În jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Traian Vuia, de un tânăr de 26 de ani.

Respectivul conducător auto a fost sancționat contravențional pentru comportament agresiv, acesta pornind de pe loc autoturismul cu roțile patinând în gol.

Totodata, s-a constatat faptul că anvelopele autoturismului aveau o uzură peste limita legală admisă.” informează IPJ Cluj.

Tânărul a fost obraznic și după ce a fost sancționat de polițiști, fapt pentru care aceștia au decis să îi rețină permisul. 

”De asemenea, după întocmirea procesului verbal, conducatorul auto a manifestat în continuare un comportament agresiv, prin patinarea excesivă a roților, fapt pentru care acestuia i s-a reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pentru 60 zile, precum și certificatul de înmatriculare, fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 2.320 lei.”, informează IPJ. 

Polițiștii clujeni au legitimat, ieri 15 noiembrie în intervalul orar 18.00-20.00, 104 persoane și au verificat 90 de autovehicule.

Astfel, au fost constatate numeroase abateri de la normele circulației rutiere, fiind aplicate 82 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost reținute două permise de conducere, ambele pentru comportamentul agresiv al șoferilor în trafic și un certificat de înmatriculare.


Comentarii Facebook