Un scandalagiu a sărit la bătaie în secția de poliție de la Dej și la Spital VIDEO



Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Nimigea, județul Bistrița Năsăud, a devenit violent, vineri seara, la sediul Poliției din Dej.

Bărbatul a fost ridicat de polițiști după ce acesta l-a bătut pe luat la bătaie pe tatăl concubinei sale.

Acesta, impreuna cu concubina sa din Urisor, au pornit inspre judetul Bistrita-Nasaud, pentru a merge la casa barbatului. S-au oprit la un bar de pe strada Bistritei, unde s-au pus pe baute. Dupa ceva timp, iubita acestuia a refuzat sa il mai insoteasca la Bistrita, astfel incat l-a sunat pe tatal sau, un barbat de 65 de ani, pentru a merge sa o duca acasa, infomrează dejeanul.

Agresorul a refuzat să o lase pe femeie să plece, iar tatăl acesteia a sărit să o apere, moment în care a fost lovit cu pumnii în față. Victima a apucat să sune la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție.

În momentul în care a fost dus la secție, bărbatul a devenit violent, rănindu-se de mobilierul din secție. polițiștii l-au dus la Spitalul Municipal din dej pentru a primi îngrijiri medicale, însă nici acolo nu s-a potolit, ieșind din Camera Primiri Urgențe pentru a-l căuta pe cel care l-a încătușat.

Polițiștii l-au incătușat din nou și l-aau imobilizat.

Oameni legii continuă cercetările pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Comentarii Facebook