Un român nu a mai mâncat nimic din 2013. Ce dramă trăiește

 

Un român nu a mai mâncat nimic din 2013 și a ajuns piele si os dupa ce o boala crunta a inceput sa-i macine organismul. 

 

Movila Eugen are acum 29 de kilograme. ”Tot chinul acesta a inceput de la o banala apendicita care a dat in peritonita. Am fost diagnosticat apoi cu colon toxic si a trebuit sa il inlatur. Mi-au scos apoi si fierea. Dupa aceasta operatie de colostomie (n.r. - Peretele colonului este deschis spre exterior printr-o incizie a peretelui abdominal, inlesnind evacuarea scaunelor intr-o punga etansa care nu permite exalarea mirosului) a mers totul spre situatia de acum. Nu am mai putut bea si manca. Cantarest 29-30 de kilograme”, a povestit Eugen Movila.

 

Potrivit celor scrise de Movila Eugen tratamentul pentru o luna costa in jur de 3400 de lei. A ajuns doar piele si os si a decis sa-si strige durerea pe un cont de socializare. Poate asa va primi ajutor din partea oamenilor cu inima mare.

 

Datorita unor probleme de sanatate, medicale, din mai 2013 nu am mai putut sa mai mananc nimic din ceea ce reprezinta mancarea obisnuita a unui om normal. Supravietuiesc cu o solutie buvabila, reprezentand viamine. Problema este ca acesta (n.r. medicamentul) nu se compenseaza deoarece este trecut in categoria vitaminelor, costurile unui singure sticle de 500 ml fiind destul de costisitor, intre 50-58 lei sticla, iar eu, pentru a putea supravietui si a trai am nevoie de cel putin doua sticle de 500 ml pe zi, ceea ce inseamna in jur de 110 lei zilnic si cam 3400 lei pe luna (cam 700 - 800 euro).

 

Din acest motiv sunt nevoit sa fac un apel catre toti cei care au inima, sufletul, posibilitatea si bunavointa sa ma ajute cu orice suma de bani, lei sau euro, in contul deschis la BCR Iasi in lei : cont RO70RNCB0318065011610001 sau euro: cont RO 07 RNCB 0686065011610001. Nu conteaza suma, cat de mica ar fi, in conditiile date, pe mine ma ajuta enorm sau prin orice alt mijloc de care dispuneti, mandat postal, moneygram, pe numele Movila Eugen, str. Ciurchi nr. 111, bl. F3, sc. D, et. 3, ap. 3. Sanatate, credinta, pace si liniste sa va dea bunul Dumnezeu la toti! Doamne ajuta !”, a scris barbatul de 29 de ani pe contul sau de socializare.

Comentarii Facebook