Un polițist din Huedin, prins cu numerele de la mașină în geam: Tehnica e folosită ca să nu te prindă radarul - FOTO


Un polițist din Huedin, considerat de unii intransigent, a fost prins fără numerele de la mașină montate pe suportul cerut de lege, ci cu plăcuța în parbriz. 

Agentul Andrei Voaideș din Huedin a fost reclamat de cei pe care el i-a amendat tocmai pentru că nu aveau plăcuțele montate pe mașină.

Poliția rutieră din Huedin este coruptă. Pe noi soferii ne amendează și ne ia talonul că nu avem numărul în suport și îl avem în parbriz, dar ei la mașinile lor personale e legal să umble cu numărul în parbriz deja de o saptamana și o și parchează în fața sediului să vadă lumea ca ei sfidează legea. În plus șeful de la rutieră are folii pe geamurile față negre. La ei e legal totul”, ne-a semnalat un cititor

În fotografie apare o mașină condusă de agentul Voaideș Andrei.

Conform unor apropiați, acesta face naveta de la Cluj-Napoca la Huedin și mașina este cumpărată de curând. Agentul ar fi avut probleme cu suportul pentru plăcuța de înmatriculare față și din acest motiv a pus numărul în parbriz. Lucrurile sunt greu de probat, dar realitatea este că polițistul ar fi trebuit sancționat.

Știri de Cluj a încercat să stea de vorbă cu șeful Poliției Huedin, dar comisarul Cornel Crișan era plecat pe teren. 

Demontarea numerele de înmatriculare se face de regulă pentru a evita radarele și amenzile. Este o practică a unor șmecherași, care se cred deasupra legii și circulă cu viteză pe drumurile naționale. 

Dacă aveți informații care pot deveni știri de presă, ne puteți contacta pe Whatsapp (0722804093) sau pe Facebook

—————-

UPDATE

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, în care este prezentat un autoturism aparținând unui agent de poliție din cadrul instituției, fără plăcuța de înmatriculare montată pe suportul prevăzut în acest sens, transmitem faptul că a fost dispusă de către conducerea inspectoratului efectuarea unor verificări pe linie internă, în vederea luării măsurilor care se impun”, au precizat reprezentanții Poliției Cluj.

Comentarii Facebook