Primăria anunță restricții de circulație în zona Cluj Arena pentru derby-ul „U” Cluj-Petrolul Ploiești


Autoritățile clujene anunță restricții de circulație în zona Cluj Arena, marți, 26 aprilie, cu ocazia meciului FC Universitatea Cluj-FC Petrolul Ploiești.

Restricțiile sunt anunțate pentru intervalul orar 17:00 - 21:00, dacă „situația o impune”, potrivit reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca. Scopul acestora este asigurarea bunei desfășurări a evenimentului. 

Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj și FC Petrolul Ploiești marți, 26 aprilie 2022, în intervalul orar 17:00-21:00, pe Aleea Stadion și pe Splaiul Independenței, între str. George Coșbuc și str. Uzinei Electrice (când situaţia o impune), cu excepția mijloacelor de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj-Napoca SA”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

„U” și Petrolul Ploiești se întâlnesc în cadrul etapei a șasea din play-off. Partida va avea loc marți, de la ora 19:00. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în actualul sezon, ambele partide având loc pe „Ilie Oană”. În sezonul regulat, oaspeții s-au impus cu 1-0, în timp ce în prima etapă din play-off echipele și-au împărțit punctele după o remiză albă. 

Comentarii Facebook