Un polițist din Dej, jud. Cluj, s-a împușcat în cap


Un ofițer de la Poliția Dej s-a împușcat în cap fix după ce a intrat în tură.

Politistul ajunsese la munca si a intrat in camera armelor pentru a-si ridica pistolul. De fata cu colegul pe care urma sa il schimbe, si-a indreptat arma catre tampla si a apasat pe tragaci, scrie Dejeanul.ro.

La fata locului s-a deplasat o ambulanta de la Dej, care l-a preluat pe barbat in stare critica, comatoasa, si l-a transportat la Spitalul Municipal Dej, unde in acest moment este supus mai multor investigatii.

Politistul are aproximativ 40 de ani si anterior a lucrat la mai multe sectii rurale. Acesta ar fi fost cercetat disciplinar de fostul comandant, Marton Elek, reținut de DNA pentru modul in care se comporta cu subalternii.

La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. 

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția Cluj.

Comentarii Facebook