Vineri 29 Septembrie

Un pensionar din Dej a pierdut 5.000 de dolari, banii pentru operaţie, când a ieşit de la bancă


Un pensionar din Dej a pierdut plicul cu bani pe care tocmai îi scosese din bancă. Bărbatul de 67 de ani avea nevoie de cei 5.000 de dolari pentru o operație.

Pensionarul a mers la o bancă pentru a-şi schimba economiile în dolari. Urma să plece în Statele Unite pentru a fi operat, având în vedere că mulţi ani a locuit acolo, relatează Dejeanul.

Pensionarul a pierdut cei 5.000 de dolari 

A schimbat suma de 5.000 de dolari, a pus plicul cu bani în buzunarul interior al hainei iar mai apoi a plecat de la bancă. Când a ajuns acasă, şi-a dat seama că banii îi lipsesc.

Bărbatul a mers şi la poliţie, iar oamenii legii fac cercetări în acest caz. Omul face apel la cei care au găsit banii sau care au informaţii despre acest lucru, oferind chiar şi o recompensă.

Legea prevede chiar şi închisoare pentru cei care nu predau un bun găsit în termen de 10 zile. Potrivit art. 243 din Codul Penal, „fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al său, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă”. 


Comentarii Facebook