Un pacient - hoț, terorizează pacienții de la Medicală 2: Ne baricadăm noaptea în cameră

 

O pacientă de la Clinica Medicală 2 din Cluj, secția Reumatologie, reclamă faptul că spitalul este ”terorizat” de un pacient - hoț și nimeni nu face nimic.

 

Fiind internată în spital la Medicală II, secția Reumatologie, după internare vin asistenta de salon și infirmierele să ne anunțe că este un pacient de care trebuie să ne ferim pentru că fură. Dacă personalalul spitalului știe că acel om fură nu înțeleg de ce îl mai internează. De fiecare dată când acel om este internat în spital sunt probleme pentru că în fiecare zi pacienții constată că le lipsește câte ceva. Am constatat că a furat până și dușul de la baie și suportul pentru hartie igienică. Frigiderul fiind pe hol bineînteles că mi-a furat toată mâncarea pe care sora mea o adusese cu o zi în urmă. Și asta nu doar mie ca aproape fiecarui pacient. Noaptea trăgeam un pat în ușă să nu cumva să intre peste noi în cameră să ne fure și banii sau bunurile pe care le aveam. Este inadmisibil să se întample așa ceva într-un spital. Și, dacă acel domn a primit apoi câteva palme de la o persoană de sex feminin, până la urmă tot el a fost cel care a chemat poliția. Vi se pare normal așa ceva?”, a reclamat Deea.

 

Asistentele de la secția de Reumatologie au recunoscut această situație, dar au precizat că poliția nu se implică în cazul ”minore”.

 

Medicul de gardă nu au vrut să comenteze siuația.

Comentarii Facebook