Un nou serviciu GRATUIT pentru clienții Iulius Mall Cluj


Recent, Iulius Mall Cluj a implementat un nou serviciu disponibil clienților săi. Părinții care vin însoțiți de copii la cumpărături vor putea opta pentru aplicarea unor brățări prichindeilor, pentru identificarea lor rapidă, în cazul în care se rătăcesc.

Iulius Mall Cluj este preocupat în permanență de îmbunătățirea serviciilor oferite clienților săi, astfel încât aceștia să se bucure pe deplin de experiențe plăcute de shopping și relaxare. Cea mai recentă facilitate se adresează părinților care știu că au un năzdrăvan curios, sporind siguranța acestora cât timp sunt în Iulius Mall Cluj. Mai exact, aceștia pot solicita la Centrul Info, în mod gratuit, o brățară de identificare, pe care își pot scrie datele de contact, precum numele și numărul de telefon. Astfel, în eventualitatea în care curiozitatea îl face pe copil să se distanțeze de părinți, acesta poate fi ajutat, mai repede și mai ușor, de către agenții de pază sau de alți clienți, să își găsească însoțitorii. Serviciul este util mai ales în week-end și în perioada sărbătorilor, când traficul în mall este mult mai ridicat.

Clienții Iulius Mall Cluj au la dispoziție un pachet complet de servicii, care să îi ajute să economisească timp sau să le ofere un plus de confort la cumpărături. Pe lângă brățările de identificare, destinația de shopping și distracție pune la dispoziția părinților cărucioare, tot în mod gratuit, la Centrul Info, astfel încât să se poată bucura de cumpărături fără griji, alături de prichindei. Tot pentru un plus de confort, bagajele sau sacoșele de după sesiunile de shopping pot fi lăsate în spațiile speciale de depozitare.

Cei care vor să îi surprindă pe cei dragi și nu au inspirație, le pot oferi un CEC Cadou. Cecurile pot fi achiziționate de la Centrul Info și au valori de 50 lei sau 100 lei, putând fi valorificate într-un singur magazin. Lista magazinelor înscrise în programul CEC Cadou poate fi consultată aici.

Comentarii Facebook