Un membru al formației Kelly Family, în vizită la Adăpostul de cânii Dej

 

Joey, membru al formatiei The Kelly Family, cunoscut și pentru competițiile sportive de rezistență la care participă cu succes, vine în vizită la adăpostul de câini de la Dej, gestionat de Asociația Anima Pro Terra.

 

Artistul va fi însoțit de Frauke Berner, președinta companiei Cellagon care asigura lunar peste o tona de hrana pentru cainii din adapost precum si de un cameraman al televiziunii RTL in vederea realizarii unui reportaj. 

 

Programul cuprinde o intalnire cu primarul si viceprimarul municipiului Dej, urmata de o conferinta de presa cu acces liber. Artistul doreste sa militeze pentru drepturile animalelor si sa ofere autografe admiratorilor in cadrul intalnirii ”Meat and great with Joey”.

 

Speram ca vizita sa reprezinte inceputul unei colaborari de durata in vederea sprijinirii Asociatiei Anima Pro Terra in salvarea cat mai multor caini comunitari si convingerea autoritatilor locale sa adopte o politica umana si responsabila in gestionarea cainilor fara stapan”, precizează reprezentații Asociației Anima Pro Terra. 

Comentarii Facebook