Un medic clujean explică CUM te poți omorî acasă cu medicamentele pentru COVID! Priviți și băgați la cap - VIDEO


Dr. Paul Oargă, care lucrează pe una din ambulanțele SMURD, explică într-un material video ce medicamente pentru COVID se pot lua acasă. Medicul Oargă a realizat mai multe materiale despre cazurile de COVID, pe care le-a postat pe YouTube, explicând care sunt efectele aceste boli. 

Trăim într-o lume în care să ”faci rost” de medicamente care ar trebui administrate strict sub supraveghere medicală nu este greu deloc. Când nu știi unde să cauți și îți iei informații din surse eronate riști mult. Mărturisesc că atât părinții mei, cât și bunicii mei au făcut COVID luna aceasta, toți 4 vaccinați. În afara mamei mele căreia i s-a administrat azitromicina, deși nu era nevoie, niciunul nu a primit medicamentele pe care le-am enumerat mai sus, pentru că nu era justificat.

Vorbește cu medicul tău de familie și nu lua medicamente pentru că ai auzit că e bine. Până și algocalminul se dă doar pe rețetă medicală, el fiind interzis în majoritatea țărilor europene, SUA, Japonia, Australia din cauza unei reacții adverse rare, dar fatale”, a explicat Paul Oargă. 

Acesta a spus că mai mulți români preferă să ia medicamente acasă și să nu anunțe autoritățile. Pentru aceștia a explicat ce medicamente pot lua. ”Dacă nu ai lipsă de aer și saturația este mai mare de 94%, te încadrezi în una din cele două forme, ușoare sau moderate. Ceea ce e bine!

Ce medicamente poți să iei? Medicamente simptomatice! Dacă te doare capul, ai febră și dureri musculare, folosește paracetamol, chiar și ibuprofen, pentru că nu s-a dovedit că ar cauza forme mai severe de COVID. Trebuie să te hidratezi și să nu stai toată ziua în pat să te uiți la televizor, pentru că crește riscul de tromboză. Faptul că boala cauzează inflamație, produce un status pro coagulant. Dar asta nu justifică sub nicio formă să își administreze anticoagulante singuri. Acesta este un medicament foarte periculos, dacă nu este recomandat și monitorizat de un medic”, a spus dr. Paul Oargă.

Sub 94% saturație trebuie luată legătura cu un medic sau să sunați la 112. 

Despre administrarea Azitromicinei acasă

Acesta a mai explicat că foarte mulți își administrează antibiotice. ”Bacteriile reacționează la antibiotice, dar virusurile sub nicio formă. Pneumonia pe care o poate cauza COVID este una virală și nu răspunde la antibiotice. Și atunci este foarte greșit să administrezi în pneumonia virală antibiotice. Nici Azitromicină, nici Claritromicină, nici Doxiciclină! Acestea se administrează numai dacă este și o infecție suprapusă peste cea COVID”, a mai explicat Dr. Paul Oargă.

Dacă se administrează peste Azitromicină și Hidroxiclorochină, atunci crește riscul de evenimente cardio vasculare, adică de palpitații, sincopă (un leșin) și pot merge până la moarte subită cardiacă, pentru că Azitromicina și Hidroxiclorochina produc modificări electrice la nivel cardiac. 

Comentarii Facebook