Luni 6 Decembrie

Cluj: Două TIR-uri s-au făcut praf, în urma unui accident rutier. Un șofer a fost transportat la spital - FOTO


Două TIR-uri s-au ciocnit miercuri după-masa, între localitatea Iclod și Livada, din județul Cluj.

Din primele informații, în jurul orei 13.30, pe DN1C, între localitățile Iclod și  Livada, respectiv la km 37+300m, a fost sesizat un eveniment rutier, impactul fiind produs între două ansambluri de vehicule de mare tonaj. 

Conducătorul unui ansamblu de vehicule, de 68 de ani, din Iclod, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, condus din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 49 de ani, din județul Covasna.

Conducătorul auto de 68 de ani a fost transportat în vederea acordării îngrijirilor medicale, în acest moment conducătorului auto din județul Covasna fiindu-i acordate îngrijiri la fața locului.

În acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri”, a transmis IPJ Cluj.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 14.30, iar, în momentul sosirii la fața locului, au găsit unul dintre șoferi încarcerat în cabină, iar cel pe cel de-al doilea în imposibilitatea de a ieși singur din autovehicul.

S-a acționat imediat pentru descarcerarea bărbatului, de cca 40 de ani, și pentru extragerea acestuia, cât și a celui de-al doilea șofer, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu le fie agravate leziunile suferite.

Ambii bărbați prezentau multiple traumatisme, însă erau în stare de conștiență și cooperanți.

Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis și ISU Cluj.

WhatsApp Image 2021-10-27 at 14.43.51.jpeg

WhatsApp Image 2021-10-27 at 14.46.30 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-10-27 at 14.46.30.jpeg

Comentarii Facebook