Un locuitor al Clujului i se plânge lui Boc de problema parcărilor. Deja se dau avertismente scrise FOTO



Un tânăr, care locuiește în Cluj-Napoca de ani buni, i se plânge primarului Emil Boc de situația parcărilor din oraș.

Acesta spune că nu știe unde să își mai parcheze mașina, pentru că nu își poate lua loc de parcare cu abonament, iar locurile plătite nu sunt marcate în niciun fel, astfel că stă zilnic cu frica de a nu primi amendă.

De asemenea, tânărul a anunțat că au apărut bilete de ”avertisment” în tot cartierul Mărăști, prin care șoferii erau anunțați că dacă nu își mută autoturismul de pe domeniul public, vor fi amendați.

Astazi au aparut aceste biletele in tot Marastiul. Spuneti-ne, Dl. Boc, unde sa parcam? Am fost student la camin si acum lucrez in Cluj-Napoca. Nu pot sa-mi iau loc de parcare cu abonament. Daca vreau sa parchez pe un loc marcat nu stiu daca maine voi fi amendat pentru ca locurile platite nu se marcheaza in niciun fel. Jumatate din locuri nu sunt platite, dar cineva tot timpul ridica stergatorul. Cum sa verific?Am luat doua amenzi in doua zile pentru acest lucru. Stiti prea bine ca nu sunt destule locuri de parcare in Cluj-Napoca. Macar nu mai amendati oamenii care sunt la un inceput de drum in Cluj-Napoca si ajuta la bugetul local”, i-a scris bărbatul lui Emil Boc.

Comentarii Facebook