Marti 5 Iulie

Un incendiu a cuprins o casă în comuna Iara! Un tânăr a fost transportat la spital cu arsuri grave - VIDEO


Un incendiu a avut loc, joi dimineața, la o casă cu etaj din comuna Iara, județul Cluj. În urma acestuia, un tânăr a suferit arsuri și a necesitat asistență medicală. Acum este la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Două autospeciale intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă particulară din localitatea Iara.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit o casă construită pe două nivele, cuprinsă în totalitate de flăcări și un tânăr care necesita asistență medicală, ca urmare a unor arsuri suferite pe timpul incendiului. Acesta a reușit să se auto-evacueze din locuință înainte de sosirea pompierilor la locul evenimentului.

Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ, care a fost alertat concomitent cu echipajele noastre, pentru a fi transportat de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. La prima evaluare a fost găsit că tânărul suferise arsuri în diverse grade de gravitate, la nivelul membrelor și a corpului, era în stare de conștiență și era cooperant. 

În aceste momente, încă se intervine pentru lichidarea tuturor focarelor, care ard mocnit, din casa distrusă în mare proporție și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, a transmis ISU Cluj.

Comentarii Facebook