Un hoț ghinionist a furat o mașină la Dej, dar a făcut accident cu ea. Bărbatul nu avea permis VIDEO



Un bărbat de 30 ani din Dej a fost prins de polițiști după ce a furat mașina unei persoane din localitatea Gârbou, pentru care acesta muncea cu ziua.

Desi nu avea permis de conducere si autoturismul nici macar nu era inmatriculat, dejeanul a incarcat in masina cateva canistre cu motorina si drujbe pe care le-a furat de asemenea din garajul proprietarului, si a pornit la drum inspre Dej. Dupa cateva ore, cuprins de remuscari, s-a gandit ca trebuie sa inapoieze masina proprietarului, dar pe drumul de intoarcere, la intrare in localitatea Osorhel din comuna Bobalna, a parasit soseaua si s-a izbit cu putere de un cap de podet, informează dejeanul.ro.

Hoțul ghinionist a profitat de faptul că nu l-a observat nimeni, așa că s-a făcut nevăzut în noapte.

Proprietarul autoturismului a observat lipsa acestuia din garaj și a anunțat poliția. La scurt timp un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, iar după ce au descoperit autoturismul au prelevat de pe acesta amprente.

Suspectul a fost descoperit în scurt timp, în persoana lui Mihai C., din municipiul Dej, care avea antecedente penale. Bărbatul a fost reținut pentru audieri.

Comentarii Facebook