Trei spargatori care "pradau" chioscurile stradale au fost prinsi de politistii clujeni in Manastur in timp ce isi transportau marfa- VIDEO

Trei spargatori banuiti ca in ultimele luni au "pradat" mai multe chioscuri stradale din Cluj Napoca au fost retinut de politistii de la Sectia 4 din cartierul Manastur, din Cluj-Napoca.

 

In noaptea de sambata spre duminica, politistii au fost sesizati ca un chiosc a fost spart si mai multe persoane au sustras cateva sute de pachete de tigari.

 

Politistii i-au identificat pe suspecti, intr-un taximetru, in timp ce plecau cu ""marfa" furata. Taximetru nu avea habar cu transportau tinerii in bagaje. El a fost dus la Sectie doar pentru a da declaratii. 

 

"In 16 ianuarie la ora 5 dimineata, am fost sesizati prin Dispeceratul 112 ca in Piata Flora a fost spart un chiosc din care s-au sustras mai multe pachete de tigari, apoximativ 6000 de tigarete. In urma verificarilor efectuate de catre lucratorii Sectiei 4 Politie, la ora 7,15, pe Calea Floresti, vis-a-vis de magazinul Practiker, a fost depistat un autoturism in regim taxi in care erau 4 tineri. La controlul efectuat  in portbagajul autoturismului s-au gasit toate tigaretele sustrase din chioscul din piata Flora si obiectul pe care l-au folosit infractorii la spargerea chioscului", a declarat pentru Stiri de Cluj comisar  Ovidiu Miclea, seful Sectiei 4 Politie.

 

Cei trei suspecti sunt banuiti ca au comis sia alte spargeri. Ei vor fi prezentati in fata magistratilor de la Judecatoria CLuj Napoca cu propunere de arestare pe 29 de zile.

Comentarii Facebook