Un fost concuret de la Românii au talent a murit în somn. Avea doar 30 de ani


Un fost concurent al emisiunii Românii au talent”, care a ajuns până în semifinale în ediția din 2012, a murit subit zilele trecute.

Bucătarul Claudiu Toader a fost găsit fără suflare, duminică dimineața, de către fratele său, în apartamentul în care acesta locuia.

Mii de prieteni si cunostinte plang moartea subita a lui Claudiu Toader, tanarul care in 2012 a participat la "Romanii au Talent" si a ajuns pana in semifinale.

Potrivit primelor informatii Claudiu Toader a suferit un infarct in somn.

"Stresul, oboseala si noptile pierdute si-au spus cuvantul. Baiatul asta muncea enorm, se zbatea pentru a-si indeplini visurile. Claudiu nu mai dormise de 48 de ore in clipa in care a suferit infarctul. A muncit de vineri dimineata pana sambata noaptea la pizzerie, apoi a mers la peste. Sambata seara a iesit cu prietenii in oras, a facut turul cluburilor. Ii placea viata, distractia. Nu obisnuia sa bea mult, numai sa se distreze. Este adevarat ca s-a lovit rau la cap in urma cu cateva saptamani, dar asta nu a avut de-a face cu cauza mortii", a declarat un apropiat al lui Claudiu, pentru CANCAN.ro.

Comentarii Facebook