Un deputat român a murit din cauza COVID-19, la doar 49 de ani. Despre cine este vorba


Deputatul PSD Sebastian Radu a decedat, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, a transmis, miercuri, președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Liderul Social Democrat a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Am primit în această dimineaţă una dintre cele mai dureroase veşti. Bunul meu prieten şi coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalţi pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanţe familiei! Suntem alături de voi”, a scris Ciolacu.

Fostul deputat PSD a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în luna noiembrie. „Pentru că se simţea foarte rău, a fost transferat la Bucureşti, unde este intubat”, au precizat la momentul respectiv pentru MEDIAFAX surse politice. Sebastian Radu a devenit deputat de Buzău în decembrie 2017.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău, şi era la primul mandat de deputat, fiind membru al Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor.

Comentarii Facebook